Το διάβασμα των γραμμών

Η  χειρομαντεία είναι πολύ αρχαία μαντική τέχνη. Το διάβασμα των γραμμών του χεριού συνήθως ήταν μια τέχνη που πήγαινε από γενιά σε γενιά και υπήρχαν περίοδοι που γνώρισε τεράστια άνθηση.

Το νόημα στις γραμμές χεριού

Η γραμμή της ζωής στην παλάμη είναι η πιο γνωστή γραμμή σε όσους αναζητούν απαντήσεις σχετικά με το πρόσημο που παίρνει η ζωή τους. Το διάβασμα των γραμμών που εφάπτονται με την γραμμή ζωής παίζουν και αυτές σημαντικό ρόλο στο νόημα που εκφράζει η γραμμή της ζωής.

Ο άνθρωπος που θέλει να μάθει αν η ζωή του θα πάει καλύτερα ή χειρότερα, πρέπει να γνωρίζει οτι οι γραμμές του χεριού δεν εκφράζει το τώρα, αλλά όλη την πορεία της ζωής του. Αυτός που διαβάζει τις γραμμές πρέπει να έχει την ικανότητα να καταλάβει σε ποιο σημείο βρίσκεται στην ζωή του ο άνθρωπος του οποίου γίνεται η ανάγνωση της παλάμης.

Αυτό που μπορεί να βοηθήσει και είναι καλό να γνωρίζει ο αναγνώστης των γραμμών, είναι η ηλικία, το φύλλο και πιθανώς το θέμα που ανησυχεί περισσότερο τον άνθρωπο που ζητά απαντήσεις. Γιάυτό και εμείς στην σελίδα μας, δίνουμε μεγάλη σημασία στην ανάλυση των γραμμών, έχοντας πάντα στο μυαλό μας το προφίλ των φίλων που ζητούν μια καθαρή απάντηση.

Ένα δύσκολο θέμα, είναι όταν τα σημάδια του χεριού δεν είναι καλά και πρέπει να το αναφέρουμε στους φίλους που περιμένουν να ακούσουν τις απαντήσεις. Ωστόσο, το διάβασμα των γραμμών της παλάμης που κάνουμε είναι απόλυτη και δεν αλλοιώνουμε τις απαντήσεις για να ακούγονται πιο θετικές, εξηγούμε με απλά λόγια αυτό που φανερώνουν οι κυριότερες γραμμές της παλάμης σας.

Εσείς ακόμα δεν έχετε μάθει τι λένε οι γραμμές του χεριού σας, μην αργείτε, επισκεφτείτε το Δωρεάν διάβασμα χεριού και πάρτε μια μικρή γεύση από την ανάγνωση της παλάμη σας που κάνουμε για εσάς.