Το παρακάτω κείμενο είναι μια νομική συμφωνία ανάμεσα σε εσάς (“εσείς” ή “Χρήστης”) και τους ιδιοκτήτες και τους φορείς εκμετάλλευσης (“εμείς”ή “μελετητές” ή "xeiromanteia.gr"  του ιστότοπου στο xeiromanteia.gr  ) και όλους τους σχετικούς ιστότοπους, λογισμικό, εφαρμογές για κινητά και άλλες υπηρεσίες που παρέχουμε (μαζί η “Υπηρεσία”). Η χρήση της Υπηρεσίας από εσάς και η παροχή της Υπηρεσίας σε εσάς συνιστά μια συμφωνία από εσάς και την xeiromanteia.gr  να δεσμεύεστε από τους όρους και τις συνθήκες αυτών των όρων (Όρους Παροχής Υπηρεσιών (“Όροι Χρήσης”).

Απαιτήσεις και εγγραφή

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Υπηρεσία μόνο εάν μπορείτε να συνάψετε μια δεσμευτική σύμβαση με την xeiromanteia.gr  και μόνο σύμφωνα με τους παρόντες Όρους και όλους τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς. Εάν είστε κάτω των 18 ετών, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία, ούτε με έγκριση του γονέα ή του κηδεμόνα σας.


Χρήση της Υπηρεσίας

Σε σχέση με τη χρήση της Υπηρεσίας από εσάς, συμφωνείτε ότι τα ψηφιακά δεδομένα (εικόνες, βίντεο) εφεξής “Περιεχόμενο” που ανεβάζετε στην Φόρμα Αίτησης είναι δικά σας και συνεπώς είστε ο μοναδικός ιδιοκτήτης των δικαιωμάτων χρήσης των δεδομένων αυτών την στιγμή της καταχώρησης. H xeiromanteia.gr δεν φέρει ευθύνη για την πορεία καταχώρησης των δεδομένων σας (upload) στην Φόρμα Αποστολής. H xeiromanteia.gr χρησιμοποιεί την υπηρεσία της σελίδας  www.jotform.com για την παραλαβή των στοιχείων σας και δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απώλεια δεδομένων. Χρησιμοποιώντας την Φόρμα Αποστολής αποδέχεστε και τους Όρους Χρήσης και της Πολιτικής Απορρήτου της υπηρεσίας του ιστοτόπου jotform.com. Σε αντίθετη περίπτωση δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Υπηρεσία του xeiromanteia.gr.

Αποδέχεστε ότι παρόλο που προσπαθούμε να αποφύγουμε να συμβεί, η xeiromanteia.gr δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για πράξεις ή παραλείψεις των χρηστών της, συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε κατάχρησης ή οποιουδήποτε Περιεχομένου που μεταφορτώνετε, για το ανέβασμα ή κατέβασμα πολυμέσων (upload και download).

Διατηρούμε επίσης το δικαίωμα να αφαιρέσουμε οποιοδήποτε Περιεχόμενο οποιαδήποτε στιγμή και για οποιονδήποτε λόγο, ακόμη και αν πιστεύουμε ότι είναι κατά παράβαση αυτών των Όρων.


Αποζημίωση για παραβίαση όρων

Συμφωνείτε επίσης να αποζημιώσετε και να μην διατηρήσετε από την xeiromanteia.gr  οποιεσδήποτε αξιώσεις από τρίτους που προκύπτουν από τη χρήση του Δικτυακού Τόπου.


Εγγύηση και ευθύνη

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ “ΩΣ ΕΧΟΥΝ”. Δεν παρέχουμε καμία εγγύηση ρητή ή ΣΙΩΠΗΡΗ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ, την ιστοσελίδα, το ακρίβεια των πληροφοριών ή των δικαιωμάτων ή αδειών χρήσης βάσει της παρούσας συμφωνίας συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, ΚΑΘΕ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑΣ Ή ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ. Η XEIROMANTEIA.GR ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ Ή ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ Ή ΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΘΑ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ Ή ΟΤΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΒΛΗΤΗ Ή ΧΩΡΙΣ ΛΑΘΟΣ.

Η XEIROMANTEIA.GR ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΕ ΕΣΑΣ Ή ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ Ή ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΓΕΝΙΚΕΣ, ΠΟΙΝΙΚΕΣ, ΕΙΔΙΚΕΣ, ΕΜΜΕΣΕΣ, ΠΑΡΕΠΟΜΕΝΕΣ Ή ΠΑΡΕΠΟΜΕΝΕΣ ΖΗΜΙΕΣ Ή ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΕΡΔΩΝ Ή ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΕΣ ΖΗΜΙΕΣ, ΚΟΣΤΟΣ Ή ΑΠΩΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ Ή ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ.